Nová podoba Krkonošských bud



Labská bouda

Po delší době nečinnosti jsem se konečně rozhoupal k recenzi první Krkonošské boudy, tak jak ji vidím já, Honza z Prahy, který jezdí do Krkonoš už od svého narození. Ve starší verzi těchto stránek jsem o Krkonošských boudách psal pouze obecné informace, které jsem vyčetl na webu jednotlivých bud. Teď k tomuto popisu budu přidávat ještě své zkušenosti s boudou, pokud nějaké mám. Budu hodnotit možnosti a kvalitu ubytování, dostupnost boudy, jestli se na boudě dobře vaří a jestli vám návštěva nevysaje vaše peněženky. Budu také hodnotit jejich webové stránky bud ale hlavně budu chválit a doporučovat pokud bude co a naopak kritizovat.

Budu se snažit přidávat na tento blog dvě recenze týdně, máte se tedy na co těšit. Budu moc rád, když se sem budete pravidelně vracet a komentovat moje články o boudách. Budete mít možnost zanechat zde vaše dojmy z návštěvy krkonošských bud pod každým článkem. Sami se tedy budete moct na základě mých zkušeností a zkušeností ostatních milovníků Krkonoš rozhodnout, která bouda stojí za to ji navštívit a aspoň chvilku posedět.

Zítra tedy začínám a můžete se těšit na článek o nejznámější Krkonošské boudě. Která to asi bude? Tipovat můžete v komentářích:-)  

Komentáře