Ledová stěna na Výrovce

Ledová stěna na Výrovce
Ledová stěna na Výrovce

Nejsem žádnej horolezec ani ledolezec, ale i tak mě velice zaujala ledová stěna, kterou mají v provozu na Výrovce. Vím, že podobnou mají každou zimu na Brádlerových boudách, ale na fotce na mě jejich ledová stěna nepůsobila tak impozantně.

Ledová stěna na Výrovce je 12 metrů vysoká a lezení na ni je zcela ZDARMA. Nevídaná to věc v dnešní době na horách. Samozřejmě sebou musíte mt druhého kolegu na jištění stejně jako je tomu na jiných umělých lezeckých stěnách nebo při lezení na skály.

Na Výrovce vám rádi poskytnou veškeré informace o lezení na ledové stěně a v případě zájmu vám předají kontakty na zkušené instruktory, kterí vám ukáží správné lezecké techniky na ledové stěně. Pokud budete chít zapůjčit potřebné lezecké cajky, tak si připravte dva doklady totožnosti.

Více informací o ledové stěně jsou zde:
 

Komentáře

  1. What concerning the other wagers on the double-zero wheel which are topic to a host of various payouts? Believe it or not, all but one of the potential wagers expertise the same mathematical edge. Get More at Wildz by taking advantage of|benefiting from|profiting 바카라사이트 from} our Welcome Bonus, industry-leading reward program and easy website navigation. Built by a group of devoted trade professionals with a concentrate on to} pace, efficiency and dynamic rewards, Wildz is setting the gold-standard for the modern-day on-line on line casino. A win is achieved if the ball finishes up in a section included in your present bet.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat