Hříběcí bouda

Hříběcí bouda v Krkonoších
Hříběcí bouda v Krkonoších
Hříběcí bouda se nachází v jižní části Krkonoš nedaleko Strážného v nadmořské výšce 800 metrů. nad mořem. V zimě nabízí ideální podmínky pro běžecké lyžování. U boudy je malý rekreační vlek určený dětem nebo pro začínající lyžaře. Ti pokročilejší mohou zajet do nedalekých Herlíkovic a zajezdit si na místních sjezdovkách. V létě jsou tu naopak široké možnosti pro pěší výletníky nebo pro cykloturisty.


Ubytování na Hříběcí boudě
Ubytování na Hříběcí boudě
Hříběcí bouda disponuje kapacitou 60 lůžek. Ubytovat se můžete v klasickým 2-4 lůžkových pokojích a pro rodiny jsou k dispozici také apartmány s 2+3 lůžky. Všechny pokoje jsou se sociálním zařízením a s televizí. Součástí boudy je restaurace, kde vaří tradiční českou kuchyni. Můžete si zde zahrát kulečník a šipky nebo zajít do sauny a vířivky Pro děti tu je venku připravená trampolína, houpačky a dětské pískoviště. Celý objekt je nekuřácký.


Hříběcí bouda v zimě
Hříběcí bouda v zimě

Informace o Hříběcí boudě


Komentáře

  1. No má to vadu!!! nelze tam zajet autem a provozovatel to vůbec nezveřejňuje - ani zmíňka co a jak, kolik bude stát parkování jinde a jak se tam ubytovaní dostanou !!!! Docela podraz !!

    OdpovědětVymazat
  2. Autem se tam opravdu zajet nedalo, navíc je to prezentováno jako vhodná dovolená pro rodiny s dětmi. Chybí dětský koutek, slibovaný vlek pro děti tam také nenajdete. Jídlo katastrofa a do obchodu 3km po silnici. Za svoz k autu cca 1km si řekli 100kč tam a 100kč zpět(a pak že jsou taxiky v Praze drahé).Personál sice usměvavý, ale neschopný vystavit účet za dvě piva. Velké zklamání !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Koupila jsem si dovolenou s dětma s tím, že parkování je u hotelu. Na internetu je prezentováno v létě parkování u hotelu. Pravda to není, je zde zákaz vjezdu a do kopce 500 m pěkně po svých, třeba několikrát denně. Trampolína pro děti zde také není, prý bude, ale neví kdy. Jídlo katastrofa, ranní švédský stůl je šunka a sýr, marmeláda celý týden stejný, kuchař si stěžuje, že nemá z čeho vařit, číšníci jsou příjemní, ale nemají co prodávat, chybí zásobování, chtěli jsme vídeňskou kávu, bohužel není šlehačka, chtěli jsme točenou kofolu, bohužel není, lednice s nealkoholickými nápoji zeje prázdnotou.
    Tuto dovolenou nikomu nedoporučuji, pokud se nezmění majitel !!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Penzionu Hříběcí boudy se obloukem vyhněte.......

    OdpovědětVymazat
  5. Volám na uvedené číslo a prý se mám obrátit na PČR, protože je to vytunelované. Zapečetěné policií. Mám se prý připojit k dalším asi 500 lidem, kteří mají zaplacené pobyty tam.

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím jak je to s majitelem, ale absolutní spokojenost. Objednali jsme si pobyt předem, týden před odjezdem nám paní poslala mail, kde požádala o RZ auta kvůli povolení k vjezdu až k boudě. Pokoje jsou zde krásně čisté a vyvoněné. Opravdu bohatá snídaně, různé druhy domácích salámů, sýrů, vajíček, zelenina, ovoce, sladké i slané pečivo, čaje, mléka, káva, cornflakes apod. Navíc čerstvě upečené křupavoučké housky přímo z kuchyně. Personál výborný, ochotný, dostatek alko i nealko nápojů. Hodina wellness k tomu a to vše na 3 dny pro 2 lidi za 2000Kč. Vřele doporučuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takze se zrejme zmenil majitel. To co pisete Vy je opakem toho, co pisi lide před Vami. Chceme se tam také vypravit a tak verim, ze se nevratil puvodni majitel.

      Vymazat

Okomentovat